Νέα πρόταση για την ενοικίαση σκάφους

Όποιος ενδιαφέρεται να νοικιάσει σκάφος από Αθήνα, με σκοπό να ταξιδέψει στα νησιά του Σαρωνικού και στις ακτές της ανατολικής Πελοποννήσου, αντιμετωπίζει τα εξής προβλήματα:
• Καταφθάνει στην μαρίνα Αλίμου το Σάββατο το μεσημέρι, όπου γίνεται χαμός, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, αφού όλα τα ναύλα ξεκινάνε Σάββατο, και 1500-2000 σκάφη παραδίδονται στους ανθρώπους που τα έχουν νοικιάσει…
• Όλα καταστήματα είναι κλειστά, εκτός από τα Σούπερ Μάρκετ, με αποτέλεσμα αν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να αγοράσετε κάτι, δεν είναι δυνατόν. Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα!
• Μετά από πολύωρη αναμονή (τις περισσότερες φορές), είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι σου το απόγευμα ή λίγο πριν νυχτώσει, αλλά οι επιλογές σου είναι περιορισμένες, δεν έχεις χρόνο παρά να πας στα κοντινά νησιά της Αίγινας ή του Πόρου, που «βουλιάζουν» από κόσμο τα Σαββατοκύριακα, δεν έχουν θέσεις στο λιμάνι για να δέσεις, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες διότι γίνεται χαμός… Με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να περιμένουν-παραμένουν στην μαρίνα Αλίμου μέχρι την Κυριακή ώστε όταν φθάσουν στα κοντινά νησιά να είναι ήδη Κυριακή το απόγευμα, που αρχίζουν να αδειάζουν οι κοντινοί προορισμοί.
• Οι διακοπές τελειώνουν Σάββατο πρωί, αλλά επιστρέφεις στην μαρίνα Αλίμου την Παρασκευή το απόγευμα μαζί με άλλα 1500-2000 σκάφη. Όπως είναι φυσικό, από την Πέμπτη το απόγευμα οι κοντινοί προορισμοί είναι πάλι πάρα πολύ «φορτωμένοι», με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να έχει ήδη ξεκινήσει από την Πέμπτη, και φυσικά οι διακοπές σου που άρχισαν την Κυριακή το μεσημέρι, να τελειώνουν την Παρασκευή, νωρίς το απόγευμα, έχοντα πληρώσει το πενθήμερο για 7 ημέρες!!!
• Η πρώτη και η τελευταία ανάμνηση από τις διακοπές σου αυτές είναι ζέστη, ταλαιπωρία, πολυκοσμία και κακή εξυπηρέτηση.
• Τα αεροπορικά εισιτήρια τα Παρασκευοσαββατοκύριακα κοστίζουν διπλάσια από ότι κοστίζουν τις καθημερινές, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα επιπρόσθετο κόστος (χαράτσι των αεροπορικών εταιριών) στις διακοπές σας.

Για τους πιο πάνω λόγους, η εταιρεία μας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει για τα δεδομένα της τοπικής αγοράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες μας. Προσφέρουμε τα σκάφη μας για εβδομαδιαίες διακοπές που θα ξεκινάνε μεσοβδόμαδα, Τετάρτη μεσημέρι μέχρι την επόμενη Τρίτη το απόγευμα ή την Τετάρτη, στις 9:00 το πρωί.
• Έτσι οι πελάτες μας θα πληρώνουν κατ αρχάς πολύ φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να έρθουν στην χώρα μας.
• Φθάνοντας την Τετάρτη το απόγευμα στους κοντινούς προορισμούς, βρίσκουν εύκολα θέση στα λιμάνια, και καλύτερο σέρβις στις ταβέρνες και στα εστιατόρια.
• Η αναχώρηση (και η επιστροφή) στην μαρίνα Αλίμου θα είναι πάρα πολύ ευχάριστη, αφού η μαρίνα είναι ήσυχη, υπάρχουν εκατοντάδες άδειες θέσεις, όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά, υπάρχουν πάμπολλες επιλογές για τις προμήθειες τους, αλλά και για άλλα ψώνια που τυχόν επιθυμούν.
• Το Παρασκευοσαββατοκύριακο οι πελάτες μας θα βρίσκονται σε μακρινούς προορισμούς, όπου έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει συνωστισμός, με αποτέλεσμα να μπορούν να απολαύσουν όλες τις ημέρες των διακοπών τους χωρίς ταλαιπωρία.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν πρέπει να γίνει κάποια επισκευή στο σκάφος, εάν πρέπει να αντικατασταθεί κάτι στο inventory ή στον εξοπλισμό του σκάφους, όλοι οι τεχνικοί, οι εξειδικευμένες επιχειρήσεις και τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, οπότε μπορούμε να μεριμνήσουμε για κάποια μικρο-επισκευή ή αγορά εξοπλισμού, και δεν χρειάζεται να καταφύγουμε σε λύσεις ανάγκης, σε πατέντες και σε μπαλώματα.

Η εταιρεία μας, βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι νοικιάζουν σκάφη, και προσπαθώντας να προσφέρει κάτι διαφορετικό που να στοχεύει στην πραγματική εξυπηρέτηση των τουριστών, αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από την υπάρχουσα αγορά του Σαββάτου-Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί, και τολμάει να εξηγήσει τους λόγους αυτής της αλλαγής πλεύσης.

Η εταιρεία μας εκτός των άλλων, εξειδικεύεται και στην ενοικίαση σκαφών ειδικά κατασκευασμένων για την εξυπηρέτηση ανθρώπων με αναπηρίες. Το σενάριο Σάββατο απόγευμα - Παρασκευή απόγευμα (ή Σάββατο πρωί) μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, διότι εκτός των άλλων, οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να επιβιβαστούν-αποβιβαστούν σε προσβάσιμες θέσεις των λιμανιών των κοντινών νησιών-προορισμών, και διαπιστώσαμε ότι μόνο αν αποφύγουμε τα κοντινά νησιά μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο. Κάνοντας λοιπόν αυτήν την αλλαγή στα συγκεκριμένα σκάφη, διαπιστώσαμε ότι οι πελάτες μας βρίσκουν πολύ καλύτερες τιμές στα αεροπορικά τους εισιτήρια (μεσοβδόμαδα), και αποφεύγουν όλα τα προβλήματα (που εξηγούμε πιο πάνω) με αποτέλεσμα να κερδίζουν ποιοτικότερες διακοπές.

Προσφέρουμε λοιπόν όλα μας τα σκάφη, είτε απευθύνονται στο εξειδικευμένο κοινό των ανθρώπων με αναπηρίες είτε στους ανθρώπους χωρίς αναπηρίες, από Τετάρτη μεσημέρι, ώστε όλοι να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα αυτής της πρότασης.

Comments are closed.